Optiek Van Bael

Onze promoties & nieuwtjes

In Congo moet je vaak dagenlang lopen om naar een oogkliniek te gaan, bijna blind, met het laatste sprankeltje hoop, hoop om je ouders te zien, je kinderen te zien, om terug te kunnen werken, hoop op een betere toekomst… dat kunnen wij ons hier amper voorstellen.

Op dit moment wordt er in Kananga een nieuwe oogzorgkliniek gebouwd met een volledig ingerichte optiekafdeling, zodat we kinderen, mama’s en papa’s, opa’s en oma’s na hun operatie een bril kunnen aanpassen en zo weer de zin in het leven kunnen teruggeven.

Van 12 tot en met 15 februari heb ik 104 km gewandeld, naar het licht. Ik ben dankbaar voor alle steun en sponsoring die ik heb gekregen van jullie lieve vrienden, klanten en familie. Zo kunnen we onze vrienden in Congo terug het licht in de ogen geven.

Bedankt iedereen voor jullie sponsoring.

JMM optiek van bael

Heb je een nieuwe bril nodig of wil je een tweede bril die perfect past bij je kledij?

Dan heb je nu geluk! Bij ons is een tweede paar glazen aan 50% korting want zo hoef je nooit te twijfelen om een extra bril te kopen. Zelfs bij je derde, vierde, vijfde,… paar krijg je deze mooie korting.

Bij Optiek Van Bael heb je een grote keuze uit optische brillen, sportbrillen, leesbrillen en zonnebrillen maar ook voor een veiligheidsbril, computerbril of een bril tegen nachtblindheid kan je bij ons terecht.

Aanbieding geldig voor dezelfde persoon en in dezelfde sterkte. Een reserve bril is een echte must!

VOORWAARDEN IN DE WINKEL

Meegenieten van mijn prachtige wandeling naar het licht? Graag!

Het hele avontuur valt in geuren en kleuren na te beleven via onze Instagram.